Om oss

Välkommen till Strandbergskliniken! Här ger vi PRP i Stockholm, och kan ge en behandling som ger dig slätare hy eller förnyar hårtillväxten. Vår specialitet är PRP behandlingar av både hud och hårbotten.

Strandbergskliniken är en certifierad skönhetsklinik. Ta gärna kontakt om du undrar över någon behandling. Tar du kontakt kan vi svara på dina frågor. Boka då in dig för en första konsultation. Då kan vi gå igenom dina behov och önskemål. Sedan fotograferar vi behandlingsområdet innan du går vidare till nästa steg. Vi ger alltid realistiska förväntningar på den behandling som du bestämmer dig för. Resultatet är mycket beroende på dina egna förutsättningar, hudens och hårets kondition i nuläger. Sedan ger vi gärna goda råd om dina förberedelser och eftervård.

Om vår grundare Anki Strandberg

Anki Strandberg

Anki Strandberg är grundare av Strandbergskliniken . Från början utbildade hon sig till injektionssjuksköterska och specialistsjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. Med den bakgrunden har hon en mycket god vana av injektionsteknik och provtagningar.

Hon har stor erfarenhet av lustgas och smärtlindring som du kan få under injektionsbehandlingarna. De senaste 10 åren har hon arbetat inom plastikkirurgi på Plastikkirurggruppen vid Sabbatsberg och Victoriakliniken innan hon startade Strandbergskliniken.

Hos oss får du behandling av professionell personal med lång erfarenhet av injektioner och behandlingar för hud och hår!