PRP i huden injektion i ansiktet

PRP i huden

En behandling med PRP i huden passar alla som vill bromsa åldrandet. Eller som bara vill få en ny lyster, spänst eller som vill återbilda rynkor i ansiktet eller kroppen.

En PRP-behandling stimulerar nybildning av kollagen i huden. På så sätt får du jämnare hudton, återfår hudens lyster och spänst. Du kan reducera fina linjer i ansiktet eller på kroppen med vår metod. Vår PRP behandling tillbakabildar rynkor, pigmentförändringar och ärrvävnad, efter till exempel acne eller kirurgi.

Hur går en PRP-behandling till?

Vi tillför trombocytrik plasma (kroppens egna blodplättar) som stimulerar nybildning av kollagen i huden.

  1. Först tar vi en del av ditt eget blodplasma.
  2. Sedan separerar vi trombocytrik blodplasma från övriga blodkroppar i blodet.
  3. Sedan injicerar vi det där du önskar få behandlingen med små, små stick. 
  4. Du kan stoppa åldrandet och får en förbättring genom aktivering och nybildning av kollagen. 
PRP i huden injektion med PRP

Vad är kollagen?

Kollagen finns naturligt i huden. Den gör huden elastisk. som den behöver och motverka ålderstecken som tunn hud och rynkor. Men med stigande ålder sjunker kollagennivån med start som börjar redan runt trettioårsåldern. Vid klimakteriet eskalerar förlusten ytterligare och rynkor och linjer djupnar.

Genom att injicera trombocytrik blodplasma får vi igång friskt kollagen och nybidlningen av kollagen kommer igång på nytt. Vi behöver kollagen i huden, egentligen i hela kroppen. Men särskilt i ansiktet, halsen och i dekolletaget behöver vi mer kollagen ju äldre vi blir. Genom vår PRP Hudbehandling får du det.

Känner du att du vill föryngra huden, gör vår PRP behandling. Boka tid för en första konsultation.