prp-stockholm-i hårbotten

PRP i hårbotten

En behandling med PRP i Stockholm ger tillbaka ditt fylliga och tjocka hår. Om du vill motverka håravfall, nyss har gjort en hårtransplantation bör du boka in en tid redan idag.

Vi utför PRP-behandlingar i hårbotten och har hjälpt många kunder att få tillbaka kvaliteten på håret. En PRP behandling är ett effektivt och snabbt sätt att få igång kroppens egen produktion av hårstrån. Du kommer att se att håret får ny lyster, glans och kvaliteten blir bättre.

Varför göra en PRP behandling?

​Besväras du av håravfall och tunt hår? Har du kala fläckar, vikande hårfäste eller helt enkelt försämrad kvalitet av hårstrån? Har du ärftligt betingat håravfall och fått diagnosen Alopecia areata? Har du utsatts för kraftig stress? Har du haft en svår infektion med hög feber? Det kan leda till håravfall och tunt hår. Då är en PRP behandling av hårsäcken att rekommendera.

Därför är en PRP i hårbotten bra:

  1. Vi rekommenderar en PRP-behandling av hårbotten om du märker att du tappar hår.
  2. För för att bromsa håravfall och stimulera tillväxt motverkar PRP det.
  3. Efter hårtransplantation kan en PRP-behandling i hårbotten påskynda din läkningsprocess.
  4. Du får igång en naturlig reaktion med förnyad tillväxt av håret.
  5. Eftersom du får blodplättar i hårbotten kommer hårsäckarnas produktion av nytt kollagen igång. Kollagen är det ämne som gör håret starkare och tillväxten snabbare.
  6. Studier har visat att PRP-behandlingar av hårbotten kan bromsa håravfall, förbättra hårstrånas kvalitet och aktivera håret att växa på nytt.
  7. PRP stimulerar ökad blodcirkulation i hårsäckarna som producerar nytt hår och bidrar till nybildande av blodkärl.
  8. Bra blodcirkulation leder till ökad syresättning och mer näringstillgång i hårsäckarna. 
  9. Ju tidigare du påbörjar en behandling av ett problemområdet desto större framgång kommer du att kunna förhindra att håravfallet blir större.

Ta kontakt och boka in en PRP behandling av hårbotten. Du kan boka in dig endast för en första konsultation så du får veta mer om behandlingen.

Boka in en tid för PRP i hårbotten redan idag. Då kan du få tillbaka tjockare och fylligare hår och påskynda en läkningsprocess.